Moda

De Rosalía a Ana Castillo: els 'looks' de la catifa vermella dels Grammy Llatins

Repassem els 'looks' més destacats de la gala celebrada aquest dijous a Sevilla

3 min
Rosalia posant davant dels fotògrafs a la catifa vermella

BarcelonaLa gala dels Grammy Llatins celebrada ahir a Sevilla ha deixat moltes imatges destacades i el pas de cantants i famosos per la catifa vermella ha sigut un dels moments més destacats. Repassem els looks més espectaculars dels convidats de la nit.

Rosalía

La cantant catalana ha apostat per la tendència nude dress que triomfa a les catifes d'arreu del món amb un vestit amb transparències firmat per Balenciaga que la firma va presentar a la passada Setmana de la Moda de París. El toc original, en aquesta ocasió, el van posar les celles, que la catalana portava despentinades i fraccionades.

La cantant Rosalía.

En el moment de l'actuació, Rosalía va fer un canvi de vestit amb una intenció molt clara. Calculat al mil·límetre, la catalana va cantar la clàssica cançó de desamor de Rocío Jurado Se nos rompió el amor davant de la seva antiga parella, Rauw Alejando, i la seva exsogra. Per completar la intenció de l'espectacle la cantant va lluir un vestit negre Schiaparelli d'espatlles descobertes i amb un pic de vertigen, una evident picada d'ullet al revenge dress de Lady Di.

Shakira

Una de les grans triomfadores de la nit va optar per un disseny de reminiscències guerreres firmat per Harris Reed amb un cosset daurat i faldilla llarga que deixava una cama descoberta.

Shakira a la catifa vermella.

Karol G

La colombiana va apostar per un vestit curt en una gala on gairebé totes les convidades van triar els vestits llargs. En el seu cas, de color rosa i firmat per Balmain.

La cantant Karol G arribant a la gala.

Rauw Alejandro

L'exparella de Rosalía no va faltar a la cita i es va plantar a la catifa vermella acompanyat de la seva mare, amb ulleres de sol i un vestit d'Yves Saint Laurent que li deixava el pit descobert lluint alguns dels seus tatuatges.

Raw Aelandro arribant als Grammy Llatins.

Lola Índigo

La cantant va sorprendre amb un dels looks més originals de la nit: un vestit lila amb transparències i una mantellina al cap a joc que la mateixa cantant va explicar que portava "per l'orgull de ser andalusa".

La cantant Lola Índigo.

Ana Castillo

L'actriu catalana va optar per un elegant vestit negre de transparències d'Isabel Marant.

Ana Castillo a la catifa vermella.

David Bisbal i Rosanna Zanetti

El cantant David Bisbal va apostar per un dels seus conjunts més clàssics: un esmòquing de la firma italiana Boglioli combinat amb un jersei de coll alt. La seva dona i actriu, Rosanna Zanetti, va lluir un esplèndid vestit de Ziuhair Murad, negre i de transparències, amb la cotilla de moda de la temporada.

David Bisbal i Rosanna Zanetti.

María Becerra

La cantant argentina va ser de les poques que van apostar per colors clars amb un vestit desestructurat i amb pedreria.

María Becerra.

Jessica Goicochea i Marc Bartra

Els catalans Jessica Goicochea i Marc Bartra van fer conjuntar un look total black. En el cas de la influencer va apostar per un vestit amb un ampli escot underboob de la firma del seu dissenyador preferit, Zé García.

Jessica Goicochea i Marc Bartra.

Victòria Frederica de Marichalar

La influencer royal va desfilar a la catifa vermella amb un vestit de paraula d'honor de la firma Hera Studio combinat amb joies de Rabat.

Victòria Frederica de Marichalar.
stats