Societat 07/08/2018

El Casal Voltor Negre es desperta amb insults contra Noguera i Picornell

"Agenollau-vos davant Espanya i besau la bandera espanyola, traïdors, bastards!" i "Ajuntament de Palma, còmplice" són algunes de les pintades al local

Ara Balears
1 min
El Casal Voltor Negre es desperta amb insults contra Noguera i Picornell

PalmaEl Casal Voltor Negre, a Palma, ha aparegut aquest dimarts amb pintades amb insults contra el batle de Palma, Antoni Noguera, i el president del Parlament, Baltasar Picornell. "Agenollau-vos davant Espanya i besau la bandera espanyola, traïdors, bastards!", "Ajuntament de Palma, còmplice" i "Noguera, bastard, agenolla't davant el rei", són alguns dels atacs que es poden llegir a la façana del casal.

En una altra paret havien escrit: "Ajuntament, banda de marietes" i "Picornell, gitano pollós". Els membres del Casal Popular Voltor Negre, format per joves independentistes i anticapitalistes, han compartit les imatges a la seva xarxa social, lamentant haver rebut "un atac feixista un cop més", ja que no és la primera vegada que es fan pintades al seu local.

L'acte vandàlic ha tingut lloc una setmana després que Noguera i Picornell rebutjassin la invitació del rei Felip VI a la recepció de les autoritats al palau de l'Almudaina divendres passat.

stats