Estrena
Societat 21/06/2023

Carrie Bradshaw busca sexe sense compromís a 'And just like that'

La continuació de 'Sexo en Nueva York' torna amb una nova temporada amb la protagonista centrada en reconstruir la seva vida

3 min
Carrie Bradshaw a la nova temporada de la sèrie

BarcelonaTot i que va tenir una estrena amb més crítiques que elogis, And just like that (HBO Max) ha aconseguit resistir amb dignitat la maledicció dels reboots. La continuació de Sexo en Nueva York torna aquest dijous amb una segona temporada que reforça alguns dels elements que ja es van intuir en la primera entrega: si la sèrie original explicava les aventures de quatre amigues –la Carrie, la Samantha, la Charlotte i la Miranda–, ara el cercle s'ha eixamplat fins a convertir-se en una ficció coral i diversa, una de les seves principals mancances fins ara. Deixant de banda aquesta qüestió, la nova temporada arrenca amb una Carrie (Sarah Jessica Parker) renovada després del sotrac emocional de la primera entrega. Per a ella ha arribat el temps del sexe sense compromís.

A l'espera de saber si la Carrie està realment convençuda d'aquesta etapa, HBO Max ha compartit un tràiler que avança als espectadors que la fashionista es retrobarà amb un dels seus grans interessos romàntics al llarg de la sèrie, l'Aidan. John Corbett reprèn el personatge del dissenyador de mobles amb qui la protagonista va tenir tantes anades i vingudes com amb el Big (de fet, van estar a punt de casar-se). A la sisena temporada de Sexo en Nueva York, la Carrie i l'Aidan es trobaven casualment pel carrer i ell li explicava que estava casat i tenia un fill. El personatge de Corbett va reaparèixer a la segona pel·lícula que es va fer de la franquícia i que estava ambientada a Abu Dhabi. A la cinta, compartien un sopar i un petó apassionat, però la història no anava més enllà perquè tots dos estaven casats. El misteri de la segona temporada és saber si la Carrie i l'Aidan tindran, per fi, un final feliç.

Torna Kim Cattrall

Més enllà de les relacions amoroses, el cor de la sèrie sempre ha estat l'amistat de les protagonistes. La gran bomba d'aquesta temporada és el retorn de Kim Cattrall, la desinhibida Samantha, que va rebutjar participar en la primera entrega a causa de la seva enemistat amb l'actriu Sarah Jessica Parker. La sèrie va incorporar el conflicte a la trama inventant un distanciament entre la Carrie i la Samantha que s'acabava resolent a través d'una conversa per WhatsApp.

Cattrall, a qui els fans de la sèrie adoren, ha acceptat fer un petit cameo però establint unes condicions inamovibles. Variety ha detallat que l'actriu va rodar la seva escena el 22 de març i que va exigir no haver de parlar ni amb Sarah Jessica Parker ni amb el showrunner de la sèrie, Michael Patrick King. També ha transcendit que l'encarregada de vestir la Samantha ha estat Patricia Field, dissenyadora de vestuari de Sexo en Nueva York però que no forma part de l'equip d'And just like that (no hi ha participat perquè està dedicada a Emily in Paris, del mateix creador que les altres dues sèries, Darren Star).

En principi l'aparició de Cattrall no tindrà continuació i, segons expliquen els mitjans especialitzats, és simplement una concessió al conseller delegat de HBO, Casey Bloys, que va contactar directament amb l'actriu per demanar-li que tornés.

Tot i que Parker i Cattrall no han explicat mai els motius del seu enfrontament, la seva enemistat és pública i notòria. Cattrall va deixar clar que no volia tenir cap mena de relació amb la seva companya de repartiment quan va rebutjar públicament el condol que Parker li va fer arribar després de la mort per suïcidi del seu germà. "No ets la meva família. No ets la meva amiga. Deixa d'explotar la nostra tragèdia", va escriure en un missatge a Instagram adreçat a Parker. Cattrall ho va rematar amb un link a un article del New York Post que detallava la mala maror entre totes dues i el seu rebuig a participar en una tercera pel·lícula inspirada en la sèrie.

stats