Societat 10/10/2020

Les cares de la setmana

Ara Balears
1 min
Les cares de la setmana

Guillem March

L’historietista i dibuixant Guillem March va presentar dijous la mostra Karmen i altres muses, emmarcada dins la programació del Còmic Nostrum i que se centra en la seva obra més personal, Karmen. És un recull de dibuixos de tota la seva producció al qual s’ha dedicat una planta completa de l’espai d’exposicions de la Misericòrdia, a Palma. Guillem March atresora una gran carrera internacional, amb una dècada de treball en el mercat francès i amb l’editorial americana DCComics.

Catalina Mateu

Càritas ha donat feina a 438 persones enguany i ha aconseguit atendre’n 3.646, un 20% més respecte del 2019. Ho ha fet a través del seu programa ‘Acció per a la inserció sociolaboral’. Aquesta entitat també disposa de tallers prelaborals, com per exemple de reciclatge de paper, taller de costura i corda, entre altres. Així mateix, Càritas aposta per les accions formatives que es complementen amb pràctiques no laborals en empreses implicades amb el projecte social que desenvolupa.

José Ramón Bauzà

L’eurodiputat de Ciutadans José Ramón Bauzá ha qualificat a Twitter d’“al·legat comunista” l’encíclica del papa Francesc. Segons l’expresident de les Illes, les declaracions del pontífex en què carrega contra la ideologia neoliberal són “una falta de respecte a milions de catòlics que cada dia milloren el món de manera altruista gràcies a la riquesa que genera la llibertat econòmica”. A més, li advertí que “millor parli de Déu i deixi l’economia de banda”.

stats