Societat 22/08/2020

Les cares de la setmana

Ara Balears
1 min
Les cares de la setmana

Antoni Marí

L’Ajuntament de Puigpunyent, amb el batle Antoni Marí al capdavant, va arribar a un acord amb els propietaris de la urbanització de sa Teulera per paralitzar-ne la construcció. D’un total de 16.733 m², 908 pertanyen a l’església parroquial i 1.000 quedaran disponibles per a la construcció d’un màxim de cinc habitatges al carrer de la Teulera. L’Ajuntament, doncs, adquireix 14.825 m² que passen a ser de propietat pública i assegura així la protecció del patrimoni i del medi ambient.

Marga Prohens

La diputada del PP Marga Prohens ha guanyat pes dins del partit després d’haver estat nomenada portaveu adjunta dels populars en elCongrés, en substitució de Pilar Marcos. El nomenament de la mallorquina forma part del gir estratègic provocat per la destitució de Cayetana Álvarez de Toledo. Prohens s’ha compromès a posar sobre la taula de la Cambra Alta els temes que preocupen les Balears. Caldrà veure si la disciplina i les necessitats del seu partit li permeten fer-ho.

José Luis Escrivá

El Ministeri d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, encapçalat per José Luis Escrivá, només ha atès un 19% de les peticions rebudes per percebre l’ingrés mínim vital. De les més de 750.000 sol·licituds enviades, el Ministeri n’ha examinat 143.000. A les Illes, unes 3.490 persones es podrien beneficiar d’aquest ajut abans de setembre, segons càlculs de la Conselleria d’Afers Socials, que són les que ja reben la Renda Social Garantida o la Mínima d’Inserció.

stats