Societat 04/06/2021

Capdepera inverteix 580.000 euros en la construcció d'una nova biblioteca

L'espai s'ubicarà on hi havia l'escorxador municipal

ARA Balears
1 min
Edifici on s'ubicarà la biblioteca.

CapdeperaL'Ajuntament de Capdepera posa en marxa les obres per a la construcció de la nova biblioteca municipal, que s'ubicarà on hi havia l'antic escorxador. L'esbucament d'una part de l'edifici i la remodelació i construcció del nou espai tindrà un cost aproximat de 580.000 € i està previst que estigui acabat abans de finals d'any, apunta el consistori en una nota.

Actualment les obres estan en fase de demolició parcial i posterior reconstrucció, per tal de respectar i adaptar part de l'edifici existent, que combinarà l'estil modern amb l'antic. "Hem posat en marxa aquest projecte perquè la biblioteca estava ubicada en un espai que no era pública. Ja que disposàvem d'un espai en desús pensam que la millor opció era rehabilitar-la i donar-li nou ús com a biblioteca", explica la regidora d'Urbanisme, Vies i Obres, Mònica Viejo.

La futura biblioteca municipal constarà de diversos espais adaptats a les necessitats actuals del municipi. Així, a més de la zona de biblioteca pròpiament dita, l'espai comptarà amb una recepció, una zona de lectura i punt informàtic, una sala per a fer treballs en grup i una sala de formació. Els més petits tindran també un espai infantil i està prevista també una sala polivalent. Així mateix, la biblioteca comptarà també amb un espai exterior on es podran dur a terme diferents activitats.

stats