Societat 15/12/2018

Can Alcover, una dècada obert a la societat i a la cultura

L'OCB ha celebrat aquest dissabte els deu anys de funcionament d'aquest espai amb una festa

Maria Llull
1 min
Tot preparat a Can Alcover per a la celebració dels 10 anys.

PalmaCan Alcover ha complit deu anys com un espai de referència social i cultural, i l'Obra Cultural Balear ho ha volgut celebrar al llarg de tota la setmana amb un seguit d'actes que finalitzaran aquest diumenge a les 19 h amb l'obra 'Pompeu Fabra, jugada mestra!' a càrrec d'Òscar Intente.

La festa per aquests deu anys s'ha duit a terme aquest dissabte a partir de les 12 h amb la intervenció en directe de Marc Peris, 'Soma', qui ha pintat el logotip que ha dissenyat per l'aniversari al jardí de Can Alcover. Els integrants de U Jazz Quartet han estat els encarregats de l'animació musical.

Un moment de la intervenció de Soma a Can Alcover.

"Durant tots aquests anys, Can Alcover ha estat un punt de trobada per als moviments socials i de transformació. Ha estat obert a tothom i esperam que ho estigui durant molts anys", ha dit Aina Vidal, dirigent de l'OCB.

En aquest espai han tingut lloc moments històrics, com "la primera assemblea de docents de la marea verda", segons apunta Vidal. "Amb el govern de José Ramón Bauzá vàrem patir un desgast molt important, però ara estam remuntant. Esperem que no venguin temps pitjors", ha sentenciat.

stats