Societat 07/05/2020

Campos sol·licita a Medi Ambient l'autorització de les terrasses als xibius com a mesura excepcional

L'Ajuntament demana poder reactivar aquest servei perquè les concessionàries puguin tenir una oferta més completa

Ara Balears
1 min
Un dels xibius a la platja d'Es Trenc.

PalmaL'Ajuntament de Campos ha demanat a la Conselleria de Medi Ambient l'autorització de les terrasses als xibius de les platges com a mesura excepcional per a la temporada d'aquest estiu. Al Consistori entenen que aquests pròxims mesos l'impacte mediambiental serà "mínim" i sol·liciten poder reactivar els 50 metres quadrats de terrassa "perquè les concessionàries puguin tenir una oferta més completa".

La batlessa de Campos, Francisca Porquer, assenyala que amb aquesta mesura es podria augmentar la plantilla i donar ocupació a més famílies. L'Ajuntament ha subratllat que vol protegir el sector econòmic i turístic, una "font d'ingressos essencial del municipi", per intentar fer front a la crisi del coronavirus.

El Consistori ha destacat que ha complert les seves obligacions amb la posada en marxa dels serveis de socorrisme i neteja, i ha afegit que ara està pendent d'autoritzar les concessions a l'espera de les indicacions supramunicipals de les condicions per explotar les platges i poder "salvar la temporada del 2020".

"Ens encomanam a la bona voluntat de la Conselleria perquè entengui la posició d'aquesta crisi transversal i pugui donar l'autorització excepcional corresponent", assenyala el comunicat de l'Ajuntament de Campos.

stats