Britney Spears va trucar al telèfon d'emergències la nit abans de declarar públicament davant del jutge

Segons 'The New Yorker', l'artista va trucar-hi per "denunciar com a víctima d'abús de tutela"

2 min
Britney Spears critica els documentals sobre la seva vida: “Són hipòcrites”

BarcelonaEl 23 de juny Britney Spears va deixar en silenci el món amb les seves contundents paraules sobre la situació que està vivint des de fa 13 anys: està tutelada pel seu pare, Jamie Spears, que decideix legalment sobre tots els aspectes de la seva vida. Abans d'agafar el telèfon per explicar la seva situació al jutge que havia de decidir si seguia sota la tutela del seu pare, la cantant va trucar al 911, el telèfon d'emergències dels Estats Units, tal com s'ha sabut a posteriori. Una investigació de Ronan Farrow i Jia Tolentino publicada dissabte pel New Yorker va proporcionar nous detalls sobre la lluita que ha iniciat per quedar lliure de la restrictiva tutela del seu pare. La publicació detalla que la intèrpret va trucar al mencionat telèfon per denunciar la seva situació com a "víctima d'abús de tutela".

"La vigília de l'audiència, segons una persona propera a Spears i la policia al comtat de Ventura, Califòrnia, on viu, Spears va trucar al 911 per denunciar com a víctima d'abús de tutela. Els membres de l'equip de Spears havien començat a enviar-se missatges de text frenèticament. Estaven preocupats pel que Spears podria dir l'endemà", relaten els periodistes, que afegeixen que hi ha una investigació en curs arran de la trucada.

En la seva declaració del 23 de juny, Spears es va oposar al fet que la seva audiència fos privada. "Han fet una bona feina a l'explotar la meva vida. Sento que hauria de ser una audiència pública; tothom hauria de sentir el que he de dir", va expressar la cantant. "El meu pare i qualsevol persona involucrada en aquesta tutela, i la meva administració, els que van jugar un paper molt important en castigar-me, haurien de ser a la presó", va afegir l'estrella. També va dir que va ser medicada contra la seva pròpia voluntat i que tampoc té permès formar una família perquè porta un DIU contra la seva voluntat.

Actualment, la cantant té una relació amb el model i actor nascut a l'Iran Sam Asghari, que en diferents ocasions ha expressat el seu posicionament contra la tutela sobre Britney Spears i que fins i tot s'ha deixat veure amb una samarreta amb el hashtag #FreeBritney. Fonts pròximes al cas afirmen que el representant legal de la cantant, Samuel Ingham, estaria preparant la documentació necessària per acabar amb la tutela, encara que no és clar que l'hagi de lliurar abans del 14 de juliol, quan se celebrarà una nova audiència.

Actualment, l'atenció està posada sobre l'advocat designat per defensar els interessos de la cantant. La seva feina ha estat posada en dubte després que l'artista digués que no sabia que podia demanar la finalització de la tutela. També després d'una exclusiva del diari The New York Times, que afirma que el lletrat ha guanyat 3 milions de dòlars des del 2008 amb el cas de Spears.

stats