Societat 30/03/2021

El Bisbat de Mallorca manté tots els actes litúrgics per Setmana Santa, excepte les processons

Han limitat l'aforament i es podrà seguir en directe per IB3, Canal 4 i les plataformes d''streaming'

ARA Balears
1 min
El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, en una cerimònia religiosa a la Seu.

PalmaEl Bisbat de Mallorca ha decidit suspendre les processons per Setmana Santa per evitar aglomeracions, però manté la resta d'actes litúrgics. Per tal d'evitar un possible focus de contagi, han anunciat restriccions en el nombre d'assistents i aposten per la retransmissió en streaming i a través dels canals de televisió.

Dijous Sant a les 18 h, es durà a terme la missa del Sant Sopar de la Seu amb l'aforament limitat per evitar contagis i aglomeracions, però la litúrgia es podrà seguir en directe per les plataformes d'streaming del Bisbat (Youtube i Facebook Live).

El Divendres Sant es manté la celebració de la Passió del Senyor i el davallament de la creu (18 h), però s'ha suspès la processó. L'acte litúrgic també tindrà l'aforament limitat i la missa serà emesa per IB3 per primera vegada en la història.

El primer acte del Dissabte Sant està previst per a les 19 h amb la Vigília Pasqual (la qual s'ha hagut d'avançar per respectar el toc de queda), que també tindrà l'aforament limitat i es podrà seguir en directe per Canal 4 i les plataformes d'streaming.

El darrer acte previst per a la Setmana Santa d'enguany a Mallorca se celebrarà el 4 d'abril amb la Pasqua de Resurrecció, que es podrà seguir per IB3, Youtube i Facebook Live.

stats