Societat 16/03/2022

Billie Eilish, Lil Nas X i Olivia Rodrigo actuaran a la gala dels Grammy

L'organització dels Oscars, a més, ha confirmat Jamie Lee Curtis, Woody Harrelson, Samuel L. Jackson i Shawn Mendes entre els famosos que donaran una estatueta

2 min
Billie Eilish, cantant

BarcelonaBillie Eilish, Lil Nas X, Olivia Rodrigo, Jack Harlow i Brothers Osborne –que estan nominats al Grammy 2022– faran un xou musical a la gala d'aquesta 64a edició dels premis, ha informat l'organització en un comunicat. A aquesta actuació s'hi sumaran altres músics també candidats al guardó en diferents categories, com ara Brandi Carlile, el grup sud-coreà BTS i altres artistes que encara queden per confirmar abans del 3 d'abril, dia en què es lliuraran aquests prestigiosos premis musicals.

Billie Eilish, Lil Nas X i Olivia Rodrigo competeixen a la categoria més rellevant, la d'àlbum de l'any; mentre que la banda Brothers Osborne està nominada de manera múltiple dins el gènere country. Per la seva banda, BTS es postula a aconseguir el reconeixement a la millor cançó pop de grup amb el tema Butter i Brandi Carlile aspira a alçar-se amb el Grammy a la cançó de l'any per A beautiful noise, interpretada amb Alicia Keys. Després de ser posposats al gener a causa de la pandèmia, aquest any els Grammy se celebraran al MGM Grand Garden Arena de Las Vegas (EUA) en comptes de l'Staples Center de Los Angeles, i estaran presentats pel còmic Trevor Noah.

Olivia Rodrigo a la Met Gala

Nous famosos als Oscars

Halle Bailey, Sean Diddy Combs, Jamie Lee Curtis, Woody Harrelson, Samuel L. Jackson, Shawn Mendes, Tyler Perry i Tracee Ellis Ross estaran entre els famosos que lliuraran premis Oscar a la cerimònia del 27 de març. L'Acadèmia de Hollywood ha anunciat la tercera tanda de convidats a la seva gran gala, que recuperarà la figura del presentador, encara que la dividirà entre tres dones: Amy Schumer, Regina Hall i Wanda Sykes.

Mentre les tres actrius còmiques presentaran l'esdeveniment, la resta de celebritats invitades s'encarregaran d'anunciar els vencedors de cada categoria. Abans l'organització havia confirmat la presència de Lady Gaga, Kevin Costner, Zöe Kravitz, Rosie Perez, Chris Rock, Yuh-jung, John Leguizamo, Anthony Hopkins, Rami Malek, Uma Thurman, Lily James, Simu Liu i Ruth E. Carter. John Travolta, Lupita Nyong'o, Daniel Kaluuya, Mila Kunis, Naomi Scott i Wesley Snipes també formen part de l'extensa llista d'estrelles invitades.

El cantant Shawn Mendes

La gala dels Oscars tindrà aquest any un canvi important, ja que els guanyadors de 8 categories es coneixeran una hora abans que comenci la cerimònia televisada, en un intent per alleugerir la gala i elevar les dades d'audiència després dels mínims registrats en les últimes edicions. Després, durant la retransmissió, s'emetrà un resum amb les reaccions dels guanyadors. Les categories afectades són: millor documental, millor edició, millor maquillatge i perruqueria, millor disseny de producció, millor so, millor curt, millor curt animat i millor banda sonora.

stats