Societat 16/09/2021

Bicipalma tindrà 800 bicis noves i el servei arribarà més enllà de la via de cintura

També es farà a través d'una nova pàgina web i una aplicació

ARA Balears
1 min
Cort suspèn el sevei del Bicipalma.

PalmaEl servei de Bicipalma incorporarà 35 estacions –fins a 72– i 800 bicicletes més, un 30% de les quals seran elèctriques. La renovació permetrà que, per primera vegada, el servei arribi més enllà de la via de cintura. A més, el procés d'alta –que ara requereix l'ús de la targeta ciutadana– es farà a través d'una nova pàgina web i una aplicació. Tot això serà una realitat el segon semestre del 2022, segons ha informat el batle, José Hila, aquest dijous.

Els canvis faran que el servei arribi a 15 noves barriades, com ara Portopí, el Terreno, Son Armadams, Son Cotoner, Son Flor, Son Rapinya, Son Anglada, el Camp Redó, l'Oliverar, Son Oliva, el Rafal Vell i el Rafal Nou, el Viver, Son Gotleu i la Soledat. També es podrà usar a Son Moix i Son Hugo. En total, el servei connectarà 41 barriades.

La Societat Municipal d'Aparcaments i Projectes (SMAP) començarà aquest mes la contractació de la renovació, amb una inversió de 2,6 milions d'euros, a més dels 79.4000 euros per a la llicència del nou software. Bicipalma, que enguany ha complert els 10 anys, té 3.248 usuaris.

stats