Nadal
Societat 17/12/2023

El betlem vivent de la Misericòrdia cobra vida després de 10 anys aturat

Més de 130 persones hi han participat

ARA Balears
1 min
Alguns dels participants al betlem vivent

PalmaEl jardí del centre cultural de la Misericòrdia ha acollit el retorn del betlem vivent 10 anys després de la seva darrera edició. Més de 130 persones hi han participat per fer possible el retorn d'aquesta tradició a Palma. A més dels pastorets, organitzadors i figures del betlem, també s'han sumat a l'espectacle el Cor Petitons del teatre Principal que ha posat la nota musical a la cita amb nadales i Antònia Vallés que ha interpretat la Sibil·la.

Per tal d'aportar més realisme al betlem, el Consell de Mallorca ha comptat amb la col·laboració de Natura Parc, que ha cedit una cinquantena d'animals com ovelles, gallines i porcs per engalanar, encara més, la festivitat.

Els assistents han pogut fer un recorregut pels jardins de la Misericòrdia amb diferents paradetes. A l’entrada hi havia artesans venent els seus productes i una bunyolera. A continuació, matanceres, cosidores, menjar mallorquí, pescadors i molts de pastorets. Finalment, a la part final del recorregut hi havia el naixement, amb el bon Jesús.

stats