21,50 euros per un refresc i un suc de taronja a un bar del centre de Palma

Un missatge d'una dona que ha compartit la seva indignació davant els desorbitats preus del local es torna viral a Facebook

Un total de 21,50 euros per un refresc i un suc de taronja. En conseqüència, la sorpresa i indignació de Cira Connell, la clienta d'aquest bar situat a la plaça de la Porta Pintada, que aquest divendres ha compartit la factura amb els preus desorbitats a la pàgina de Facebook de Mil Anuncios Mallorca.

En la imatge de la factura es pot veure com per un suc de taronja se li exigeix 15 euros i per una coca-cola 6,50 euros. Aquesta quantitat sumada al 10% de l'IVA dona un total de 21,50 euros.

"Us cont el que em va passar ahir: Surt amb una amiga per passejar per Palma i després de tant de caminar decidim aturar a una terrassa a prendre alguna cosa", comença narrant Connell en la publicació. Seguidament explica la conversació amb el cambrer i després especifica que les begudes eren molt dolentes. La revelació arriba al final del missatge: "Ens porten el compte i sorpresa", diu la dona, indicant que el preu, el nom del bar i les begudes en dues fotografies adjuntes.

El missatge ha estat compartit 1.643 vegades i té fins a 733 comentaris d'altres persones que també consideren inacceptables els preus d'aquest local del centre de Palma.

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF