Societat 05/01/2024

Les Balears no es plantegen, de moment, obligar a dur la mascareta als hospitals i centres de salut

Altres comunitats de l'Estat n'han imposat l'ús davant l'increment de virus respiratoris

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu

PalmaLa Conselleria de Salut de les Illes Balears no es planteja, de moment, tornar a imposar l'obligatorietat de l'ús de la mascareta a centres de salut i hospitals de l'Arxipèlag. Segons ha informat Europa Press, fonts del departament han reiterat que tot i l'increment de virus respiratoris, el retorn de la mascareta no és, actualment, una possibilitat real, encara que han recomanat que totes aquelles persones que tenen símptomes les facin servir.

A més, han recomanat que es recuperin pràctiques de la pandèmia com la neteja freqüent de les mans i la necessitat de tapar-se la boca i el nas quan una persona tus  o fa un atxem. D'altra banda, han sol·licitat als residents a les Balears que utilitzin mocadors d'un sol ús i que es tirin directament al fems després de fer-los servir i que no s'acudeixi a la feina si es tenen símptomes.

Aquesta resposta arriba després que altres comunitats autònomes de l'Estat, com el País Valencià, hagin establert l'ús obligatori de la mascareta a tots els centres sanitaris.

stats