Societat 22/06/2018

Autoritzen la compra de la finca dels Canons d'Artà

És un projecte finançat per l'Impost de Turisme Sostenible

S. V.
1 min
Llum verda a la compra de la finca Es Canons d’Artà

PalmaEl Govern comprarà finalment la finca dels Canons d'Artà per 6,7 milions d'euros que procedeixen de l'impost de turisme sostenible. És una quantitat menor que l'estipulada amb anterioritat després d'haver-se renegociat amb els propietaris rebaixar l'import de 8 milions d'euros.

Després que el Consell de Govern n'hagi aprovat l'autorització de compra, es farà efectiva a final de mes.

La despesa relativa a aquest projecte s’executarà íntegrament en l’exercici de 2018, amb càrrec als pressuposts de la Comunitat Autònoma d’enguany, i no en dues anualitats, com s’havia previst inicialment, fet que ha suposat una modificació en aquest sentit de la distribució del fons per afavorir el turisme sostenible del Pla Anual de 2017 que ha aprovat el ple de la Comissió d’Impuls del Turisme Sostenible.

D’aquesta manera, es manté l’import global dels projectes que s’han de finançar amb el fons corresponent a l’anualitat 2018, i es produeix un estalvi per a exercicis futurs d’1,33 milions d’euros (dels 8,1 milions de finançament total previst inicialment per a la compra i les despeses relatives a la finca els Canons al cost final previst de 6,77 milions), segons els acords aprovats pel ple de la Comissió d’Impuls del Turisme Sostenible.

stats