Successos
Societat 18/04/2024

Presó provisional per a l'autora confessa del crim de Sineu

La dona que va confessar el crim, ha reconegut que se'n penet

ARA Balears
1 min
L'autora confessa del crim passa a disposició judicial

PalmaEl jutge de guàrdia dels jutjats de l'avinguda d'Alemanya de Palma ha decretat l'ingrés a presó provisional sense fiança per a l'acusada de matar la seva tia de 91 anys a Sineu, segons han informat forts pròximes als fets.

La dona de 54 anys detinguda per matar la seva tia de 91 anys a Sineu ja ha passat a disposició judicial. La presumpta homicida ha arribat als jutjats de l'avinguda d'Alemanya de Palma aquest dimecres horabaixa, assistida per un advocat. La dona, que va confessar el crim, ha reconegut, preguntada pels mitjans, que se'n penet.

Cal recordar que la presumpta assassina va ser detinguda diumenge passat, després que hagués telefonat al 061 sol·licitant un certificat de defunció per a un familiar. Davant les sospites arran d'aquesta telefonada, agents de la Policia Nacional van acudir al domicili, en el barri de Son Canals. La dona va dir que la seva tia havia mort després d'una caiguda per les escales, però el cadàver presentava cops i una ferida per apunyalament al pit.

Els agents van esbrinar que hi havia un altre habitatge a Sineu que podria estar relacionat amb els fets. Suposadament, la dona va matar allà la seva tia, i posteriorment la va introduir en una maleta de viatge i la va dur a Palma en un cotxe. Una vegada allà, va ficar el vehicle a l'aparcament i va treure el cos. L'arrestada va reconèixer l'autoria del crim durant la diligència de reconstrucció dels fets.

stats