Societat 21/06/2022

Atesos una trentena de joves després d'una aglomeració a la plaça de toros de Palma

Els fets han succeït aquest dimarts de matinada

ARA Balears
1 min
La façana principal de la plaça de toros de Palma.

PalmaProp d'una trentena de joves han estat atesos aquesta matinada de dimarts després de produir-se una aglomeració a la sortida d'un concert a la plaça de toros de Palma. Segons ha informat Europa Press, va succeir entorn de les 00.00 hores, quan diverses dotacions de la Policia Nacional van acudir al lloc dels fets. A la seva arribada, van observar que de tres portes que hi havia, només una estava oberta.

Els agents van entrar al recinte i van aconseguir obrir més portes per poder descongestionar l'allau de persones que s'estava produint a la plaça. Mentre la Policia Nacional evacuava la gent de l'interior, agents de la Policia Local varen tallar el trànsit per facilitar la sortida.

Una vegada controlada la situació, més de 30 persones van ser ateses per atacs d'ansietat, lipotímies i cops. Ja s'ha informat dels fets el jutjat de funcions de guàrdia i la Policia Local es farà càrrec de la investigació per aclarir tots els incidents i les possibles causes.

Els veïns rebutgen aquests esdeveniments

Davant això, l'Associació Veïnal del Coliseu Balear ha manifestat el seu "rebuig a la continuïtat d'esdeveniments" com el concert de reggaeton que en la matinada d'aquest dimarts que va acabar amb una aglomeració amb prop de 30 de joves atesos. "Han quedat demostrats tots els problemes que generen", adverteixen.

L'AVV Coliseu demanarà que es cancel·lin "els propers concerts" i exigirà a "l'administració que sancioni els successos ocorreguts". Segons els veïns de la zona, en el concert d'ahir 20 de juny no es van prendre les mateixes mesures que en el de dia 14, les quals van valorar "de manera positiva".

stats