Societat 07/09/2019

Atac catalanòfob al vehicle de Paula Rotger

"Jo puc fer net el cotxe, però qui ho ha fet no es pot reciclar el cervell"

Maria Fuster
2 min
Atac catalanòfob al vehicle de Paula Rotger

PalmaLa dona que va denunciar una discriminació lingüística a l'aeroport de Palma ha estat víctima d'un atac catalanòfob, tal com ha avançat el diari 'dBalears' i com ha confirmat Paula Rotger a l'ARA Balears. L'objectiu de l'agressió vandàlica ha estat el seu cotxe, al qual han pintat dos llaços grocs, un al capó i un altre a la porta. "Ho han fet amb mala intenció, com dient: com que ets d'aquesta ideologia, aquí t'ho deix -les pintades amb esprai-. "Jo em puc fer net el cotxe, però qui ho ha fet no es pot reciclar el cervell", afirma.

És la primera vegada que Rotger pateix al seu poble, Esporles, una agressió. Els sentiments de preocupació i sorpresa l'han acompanyada tot el dia des que ha vist com estava el seu cotxe aquest dissabte dematí. "No sé qui ho ha fet, però sé que és una persona intolerant i que no respecta la propietat privada", ha dit.

Atac catalanòfob al vehicle de Paula Rotger

La Policia Local l'ha derivada a la Guàrdia Civil, on ha posat la denúncia. "M'han dit que és molt difícil saber qui ho ha fet perquè es pot fer en un minut i al pàrquing no hi ha cap càmera". Tot i això, comenta que la Guàrdia Civil li ha dit que demanaran informació als veïns que viuen a prop del lloc dels fets.

També ha recordat que ella du al cotxe un adhesiu amb una estelada, però que no entén com algú pot tenir ganes de fer això per aquest motiu. "Si la vull dur, per què no l'he de dur? Sembla que ens hem d'amagar per no patir cap agressió". Finalment, ha expressat preocupació i malestar davant d'aquests fets. "No és gens agradable, ja no per mi, sobretot per la meva filla", diu.

stats