Ciclisme
Societat 25/01/2023

Arrenca la 32a Challenge Ciclista que recorrerà Mallorca fins diumenge

Un total de 22 equips competiran en cinc carreres que fan un total de 800 quilòmetres

ARA Balears
1 min
La primera prova de la Challenge s'ha decidit a l'esprint. / EFE

PalmaLa 32a edició de la Challenge Ciclista Mallorca ha arrencat aquest dimecres en un acte encapçalat per la presidenta del Govern, Francina Armengol, que ha donat la sortida a l'etapa de Calvià acompanyada del batle, Alfonso Rodríguez. La competició congregarà 300 participants de tot el món des d'aquest dimecres fins diumenge, amb cinc trofeus per a cadascuna de les cinc carreres que es faran per diferents punts de l'illa.

Un total de 22 equips competiran en cinc carreres que fan un total de 800 quilòmetres, i que comencen aquest dimecres amb el trofeu Calvià, que recorrerà la serra de Tramuntana. Aquest dijous serà el torn del trofeu ses Salines - Alcúdia. El tercer dia de la carrera es lliurarà el trofeu Andratx - Mirador del Colomer, que passa per Alcúdia, Pollença, Sóller, Deià, Banyalbufar, Estellencs i Andratx.

Dissabte, es disputarà el trofeu serra de Tramuntana, amb recorregut per Selva, Pollença, Campanet, Bunyola i Sóller. I diumenge, la competició finalitzarà amb el trofeu Palma - Platja de Palma. Per primera vegada, l'esdeveniment es retransmetrà en directe diàriament a través del canal Eurosport, una cosa que per al Govern posiciona Mallorca internacionalment com a destinació turística esportiva. L'esdeveniment té el suport de l'Agència d'Estratègia Turística de Balears (AETIB), el Consorci Serra de Tramuntana i la Fundació Mallorca Turisme.

stats