Societat 20/12/2019

Armengol, sobre el Consell Consultiu: "És un òrgan d'autèntics experts, amb renom i experiència"

La presidenta del Govern ha estat present la presa de possessió dels deu membres

Ara Balears
1 min
Armengol ha afirmat que es tracta del Consell Consultiu més antic de l'Estat.

PalmaLa presidenta del Govern, Francina Armengol, ha estat present en la presa de possessió dels deu membres del Consell Consultiu designats pel Parlament de les Illes Balears per als propers quatre anys. Armengol ha deixat palès que "és un òrgan d'autèntics experts, amb renom i experiència" i que incorpora dues cares noves respecte de la legislatura passada: Antònia Maria Perelló i Bartolomé Vidal Pons.

La presidenta del Govern ha destacat que es tracta d'un "òrgan jurídic de consulta i tranquil·litat per a aquells que han de prendre decisions", que protegeix l'arquitectura política de les decisions del Govern i que dona la seguretat de poder oferir a la ciutadania mesures que es consolidin. També ha agraït la tasca de tots els seus membres, antics i actuals, per "vetlar per la seguretat de totes i tots".

El Consell Consultiu consolida l'Estatut d'Autonomia, que, en la seva elaboració, va deixar clara la necessitat de tenir un òrgan independent i rigorós que aplicàs vigilància a les accions del Govern. Armengol ha recordat, a més, que es tracta del consell consultiu més antic de tot l'Estat i que acaba de commemorar el 25è aniversari de la seva creació.

stats