Son Busquets
Societat 13/10/2023

ARCA critica la "incompetència" de l'Administració en la preservació de Son Busquets

L'associació s'ha queixat que Cort no hagi fet res

ARA Balears
1 min
Son Busquets

PalmaARCA ha criticat aquest divendres la "incompetència" que considera que té l'Administració en la preservació de Son Busquets. L'associació ha recordat en un comunicat que reclama, des de fa molts anys, que és "vital" mantenir la vigilància del lloc per evitar l'entrada d'ocupes ja que, segons ha afegit, molts "devasten els llocs amb història".

En aquest sentit, han assegurat que han dit el mateix "en tots els fòrums mantinguts", tant amb l'anterior govern de l'Ajuntament de Palma com amb l'actual, i que aquests "no varen fer ni han fet res". Així mateix, han dit que "tothom es renta les mans, cosa que perjudica els ciutadans i el que queda de l'humil patrimoni", posant com a "excusa" que la propietat és estatal i que per posar vigilants cal fer concursos d'adjudicació, "que eternitzen la qüestió".

En aquesta línia, han exigit "eficàcia", vigilant l'interior i exterior de la caserna per evitar espolis, incendis i qualsevol destrucció, ja que és "el mínim" que ha de fer l'Administració, "vetllar per les propietats públiques". A més, han manifestat el seu desig que els cossos de Policia Nacional i Local "assumeixin la seva part de responsabilitat i actuïn", i han afegit que "gràcies a la vigilància dels militars s'han conservat vestigis interessants de la caserna".

stats