Societat 04/11/2021

Una anciana i el seu fill, intoxicats per un incendi a ca seva a Sóller

La principal hipòtesi sobre l'origen del foc apunta a una espelma que estava damunt d'una taula i que va caure sobre una tela

ARA Balears
1 min
Dos camions dels Bombers de Mallorca

PalmaUna dona de 79 anys i el seu fill, de 51, han patit una intoxicació per inhalació de fum en un incendi que ha cremat ca seva a Sóller. Ambdós han hagut de ser hospitalitzats, però el pronòstic no és greu i possiblement rebran l'alta aquest mateix dijous, segons ha informat Europa Press.

Segons han confirmat fonts de l'Ajuntament de Sóller i dels Bombers de Mallorca, varen rebre l'avís de foc a les 2.30 h de la matinada de dimecres. De moment, es desconeix l'origen de l'incendi, que no es va poder controlar fins a les 4 h. La principal hipòtesi, però, apunta a una espelma que estava damunt d'una taula i que va caure sobre una tela.

Quan els bombers arribaren a la casa, el foc ja s'havia estès per l'habitació i pràcticament tota la casa ha estat afectada per les flames. La Policia Local va haver d'evacuar els veïns de la mateixa finca, que aquest mateix matí han pogut tornar a ca seva, després que els tècnics comprovassin que l'estructura de l'edifici no havia estat danyada.

stats