Maternitat
Societat 20/12/2022

Ana Peleteiro anuncia que ha sigut mare d'una nena: Lúa

L'atleta gallega estava embarassada del seu promès, Benjamin Compaoré

2 min
Ana Peleteiro

BarcelonaL'atleta gallega Ana Peleteiro, medallista de bronze de triple salt als Jocs Olímpics de Tòquio, ha anunciat avui el naixement de la seva filla Lúa, fruit de la seva relació amb el també atleta Benjamin Compaoré, d'origen francès i amb tres filles grans més d'una anterior relació. "Ahir va ser el dia més dur i meravellós a parts iguals de la meva vida. Estem gaudint al 100% de la Lúa, però volia donar-vos les gràcies a tots per la immensa quantitat de missatges que ens heu enviat", ha afirmat Peleteiro, a través del seu compte d'Instagram, mostrant una foto on es veu part de la cara de la seva filla mama. L'atleta gallega, segons va confessar recentment, té com a objectiu en l'àmbit professional per al 2023 competir al Mundial de Budapest (Hongria), que se celebrarà del 19 al 27 d'agost.

El dia 5 de juny, l'atleta va compartir que estava embarassada en un post al seu compte d'Instagram, on va recopilar les reaccions de la seva família i també dels seus amics, que es van mostrar molt satisfets per la notícia. Aleshores, desconeixia encara quin seria el sexe del seu nadó. "Serem pares, d'un nadó preciós o preciosa, que naixerà envoltat o envoltada de moltíssima gent que l'estimarà i cuidarà", va dir a la xarxa social.

Des que Peleteiro va saber que seria mare, va fer tota mena de consultes per intentar endevinar el sexe del nadó, fins i tot amb tècniques tradicionals amb cap certesa científica. "Ni calendari xinès, ni intuïció, ni meigues ni res… Això de donar vida és una cosa tan especial i màgica que res ni ningú ho pot controlar", va ironitzar aleshores, abans de saber que seria una nena.

La història d'amor entre Peleteiro i Compaoré ha anat ràpid. Només un mes després de comunicar que estaven esperant la seva primera filla en comú, van fer públic a les xarxes socials que també pretenien casar-se. “Em va convidar a un passeig un matí per la seva ciutat... I sense esperar-me absolutament res, davant de la catedral, es va agenollar i em va preguntar: «Vols casar-te amb mi?» En aquell mateix instant el meu cor es va parar, vaig parpellejar unes 40 vegades per intentar assimilar el que estava passant i sense ni tan sols dubtar li vaig dir que sí. Avui, demà i cada dia de la meva vida, vull convertir-me en la teva dona i formar la família més bonica, especial i diferent del món”, va explicar sobre aquella escena.

stats