Successos
Societat 04/09/2023

Amenaça amb una escopeta dues persones que havien comprat criptomonedes al seu fill

Els homes volien que els tornassin els doblers, uns 10.000 euros

Héctor Rubio
1 min
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut a Palma un home de 72 anys per amenaçar amb una escopeta dues persones que reclamaven doblers al seu fill. Els fets van tenir lloc dimecres passat, quan dos homes van anar a un domicili i van tocar el timbre insistentment fins que els va obrir una persona amb una escopeta i els demanà que se n'anassin.

Els homes volien que els tornessin els doblers, uns 10.000 euros, que havien pagat per unes màquines expenedores de criptomonedes, que, segons ells, no donaven el rendiment esperat. Anteriorment, ja s'havien presentat al domicili reclamant els doblers.

L'ara detingut va obrir la porta amb l'escopeta perquè deixassin d'assetjar el seu fill i per por que li fessin mal. El presumpte autor va assegurar als agents que l'escopeta estava descarregada i que la seva única intenció era espantar-los i que no tornassin, i que en cap moment no els va encanonar.

Una vegada hi va intervenir la Policia, el presumpte autor de les amenaces els va convidar a entrar-hi i, ja a l'interior, el denunciat i el seu fill els van explicar la seva versió dels fets. L'escopeta va ser lliurada als agents juntament amb dos cartutxos per a les diligències policials.

stats