El temps
Societat 01/02/2022

Alerta taronja a les Balears per mala mar i vent fort

ARA Balears
1 min
El vent bufarà de l'oest i nord-oest a les Illes.

PalmaComença el mes de febrer amb mala mar i vent fort a les Balears, sobretot a Mallorca i Menorca. Precisament, segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), aquest dimarts s'ha activat l'alerta taronja a les dues illes per aquests fenòmens. El vent bufarà del nord i el nord-est amb intervals forts que podrien arribar als 90 quilòmetres per hora.

A part d'això, predominaran els intervals de niguls i no es descarta que hi pugui haver alguna precipitació dèbil i ocasional. Tot i això, durant l'horabaixa predominarà el cel clar. Pel que fa a la temperatura, es mantindrà estable, tot i que a causa del vent hi podria haver més sensació de fred. No es descarta que hi pugui haver alguna gelada durant les primeres hores del matí.

Per illes, a Mallorca hi haurà 15 graus de màxima i 0 de mínima. Per altra banda, a les Pitiüses la màxima se situarà entorn dels 15 graus i la mínima serà de 9. A Menorca la màxima també s'enfilarà fins als 14 graus, mentre que la mínima serà igualment de 10.

stats