Societat 30/09/2021

Cort substituirà les rajoles de la plaça d'Espanya de Palma per unes de color marès

Volen posar-hi un material que patini menys, i l'Ajuntament preveu que les obres comencin a final de l'any que ve

1 min
La plaça d'Espanya.

PalmaL'Ajuntament de Palma preveu substituir les característiques rajoles de pissarra de la plaça d'Espanya per unes de menys llenegadisses de color marès, però que no estaran fetes d'aquest material, segons fonts de l'Àrea d'Infraestructures i Accessibilitat de Cort.

La iniciativa pretén posar fi al constant trencament de les rajoles, que s'esmicolen amb molta facilitat. La mesura canviarà completament l'aspecte de la cèntrica plaça, que ara té un paviment molt obscur i passarà a tenir-ne un de més clar.

El departament liderat per la regidora Angélica Pastor encara fa feina en el projecte, que s'estima que requerirà una inversió d'uns 2 milions d'euros, segons les mateixes fonts consultades. Encara no se sap quan començaran les obres, però el Consistori espera que sigui a final de l'any que ve.

El grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament ha demanat aquest dijous en el ple que es faci una reforma integral de la plaça i que s'hi posi un paviment menys llenegadís. La portaveu del partit taronja, Eva Pomar, també ha reclamat que s'hi millori l'enllumenat per evitar punts obscurs, com els que hi ha darrere del quiosc i l'estació meteorològica; a més de proposar que es reubiqui el carril bici, que actualment travessa la plaça i "és un perill" per als vianants, segons la regidora.

stats