Societat 28/04/2020

L'Ajuntament de Palma reobrirà dimecres 44 parcs i zones verdes

A partir de divendres també es podrà accedir al bosc de Bellver, el parc de les Estacions, el parc de la Ribera i el parc de la Riera

Ara Balears
1 min
El parc de la Riera de Palma

PalmaL'Ajuntament de Palma ha anunciat que a partir d'aquest dimecres reobrirà 44 espais verds parcs i zones verdes de Ciutat, tot i que les zones de jocs infantils continuaran precintades per reduir el risc de contagi de coronavirus. Els tècnics i les contractes de l'àrea d'Infraestructures, en col·laboració amb Emaya, estan fent tasques de neteja i desinfecció dels paviments i el mobiliari urbà, i ho continuaran fent cada dia.

A més, a partir de divendres 1 de maig també es podrà accedir al bosc de Bellver, el parc de les Estacions, el parc-bosc de la Ribera i el parc de la Riera. L'obertura pretén afavorir el compliment de les mesures de distanciament físic ara que els menors acompanyats d'un adult poden sortir al carrer i que a partir de dissabte es podrà fer esport al carrer.

La regidora d'Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, ha demanat "responsabilitat" i "civisme" a la ciutadania per seguir les indicacions decretades durant el procés de desconfinament. També ha comentat que els tècnics i les contractes estan fent un "esforç" per obrir al més aviat possible perquè la gent hi pugui passejar i fer esport.

stats