Societat 03/04/2019

Cort vol reactivar el mercat del Camp Redó, on ara només hi ha vuit punts de venda oberts

Les noves condicions de l'Ajuntament de Palma seran que la concessió sigui global i que s'augmenti el producte fresc

Maria Fuster
1 min
Imatge d'arxiu. El mercat de Camp Redó passarà d'oferir un 40% a un 60% de producte fresc

PalmaLa Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma ha aprovat els plecs per a la contractació de la concessió del servei de mercat municipal del Camp Redó: un projecte d'explotació i de gestió per als pròxims 30 anys que té com a objectiu reactivar l'activitat del mercat, ja que actualment només hi ha oberts vuit punts de venda dels 40 possibles.

Les concessions que hi ha ara són individuals i acaben el 31 de desembre. Ara hauran de ser globals i s'haurà de constituir com a cooperativa. "La unió fa la força", ha assenyalat la regidora de Sanitat i Consum, Antònia Martin, qui també s'ha mostrat confiada a resoldre aquest canvi abans de la data en què finalitzen les actuals concessions. "Són condicions molt raonables que poden afavorir que hi hagi competència perquè funcioni el mercat", diu.

L'oferta de producte fresc, que actualment és obligatòria per a un 40% del que es ven, passarà a ser del 60%.

En relació amb els punts de venda serà l'entitat que gestioni la que podrà decidir quants en tindrà el mercat del Camp Redó. El que sí que estableix l'Ajuntament és que durant els primers 15 anys s'han d'invertir 200.000 euros per millorar-ho.

240 armilles antibales

[[OBJECT]]

La Junta de Govern d'aquest dimecres també ha aprovat que la Policia Local pugui disposar de 240 armilles antibales, 30 dels quals són per a dones. La dotació ve del fons de capitalitat. "No és obligatòria per llei la dotació per part de l'Administració, però "sí que pensam que és important que –la Policia Local– compti amb aquests mitjans", ha assenyalat la regidora de Seguretat Ciutadana, Angélica Pastor.

El total de les 240 armilles costa , és a dir, 465 euros la unitat.

stats