Societat 23/12/2020

L'Ajuntament de Palma suspèn els actes de la festa de l'Estendard pel covid-19

L'únic acte que es mantindrà és el pregó, que enguany farà l'escriptor i col·laborador de l'ARA Balears Sebastià Alzamora

Ara Balears
1 min
La festa de l'Estendard 2019, en imatges

PalmaL'Ajuntament de Palma ha decidit suspendre definitivament els actes presencials de la festa de l'Estendard, l'esdeveniment que cada any simbolitza l'entrada a Ciutat de les tropes de Jaume I l'any 1229. Els sis grups polítics que formen part de la corporació municipal han decidit que no es faci, segons ha explicat el Consistori en un comunicat.

L'únic acte que es mantindrà és el pregó, que enguany farà l'escriptor i col·laborador de l'ARA Balears Sebastià Alzamora dia 29 de desembre. Es podrà seguir en directe pel canal de Youtube de l'Ajuntament de Palma perquè no serà un esdeveniment obert al públic.

La balconada de Cort s'engalanarà dia 31 de desembre com a símbol de la festa després de comprovar que hi ha antecedents històrics que ho permeten. S'ajorna l'entrega de les medalles d'Or de la Ciutat fins que la situació sanitària ho permeti. La colcada finalment se suspèn, igual que l'ofrena floral de dia 30.

stats