Societat 29/07/2020

L'Ajuntament de Palma aprova la convocatòria de 72 noves places de Policia Local

Se sumaran a les 101 de l'any passat amb l'objectiu d'"enfortir" el cos, segons la regidora de Seguretat Ciutadana, Joana Adrover

Ara Balears
1 min
Places de policia local reservades per a exmilitars

PalmaLa Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma ha aprovat aquest dimecres l'oferta pública d'ocupació del 2020 que preveu 72 noves places de Policia Local, que se sumen a les 101 que es varen obrir l'any passat. La primera tinent de batle i regidora de Seguretat Ciutadana, Joana Adrover, ha dit que es varen comprometre a contractar un centenar d'agents i que "no només hem fet això, perquè els dos primers anys de legislatura s'hauran contractat 173 policies". "Continuam en marxa amb l'enfortiment" del cos, ha afegit durant una roda de premsa.

Cort també ha aprovat l'adjudicació a l'empresa Elecnor Seguridad SL del subministrament de material per al sistema de videovigilància de la Platja de Palma per un import de 27.275 euros. Es tracta de sis càmeres que s'instal·laren a diferents punts d'aquesta zona turística i ara actualitzen el sistema de videovigilància anterior.

Així mateix, Adrover ha explicat que també s'ha aprovat el contracte de subministrament de l'equip hidràulic per al nou vehicle dels Bombers de Palma que s'incorporarà al setembre. Es tracta d'una bomba urbana lleugera que cedeix l'Autoritat Portuària de les Balears (APB) al cos municipal i que permetrà actuar a carrers petits.

stats