Agricultura
Societat 06/06/2023

Agromallorca rep el premi Pime de l'Any Balears 2023 per la seva aposta pel producte local

El jurat ha valorat que sigui una de les empreses "més importants en el sector agrícola balear"

ARA Balears
2 min
L'entrega del guardó a l'empresa Agromallorca

PalmaAgromallorca ha rebut aquest dimarts el guardó que l'acredita com a Pime de l'Any de les Balears 2023 per la seva aposta pel producte local, de qualitat i sostenibilitat, així com la seva capacitat d'expansió. Segons ha detallat la Cambra de Comerç de Mallorca aquest dimarts en una nota de premsa, que concedeix els premis juntament amb el Banc Santander, la presidenta d'Agromallorca, Isabel Vicens, ha estat l'encarregada de recollir el guardó, que ha lliurat la directora territorial de Santander a les Balears, Celia Torrebadellas.

Els premis, concedits pel Banc Santander i la Cambra de Comerç, pretenen reconèixer el desenvolupament de petites i mitjanes empreses, fet pel qual va dirigit a negocis de manco de 250 treballadors amb una facturació anual inferior als 50 milions d'euros. Enguany, s'ha arribat a la setena edició amb un rècord de candidatures rebudes a les Illes, fins a un total de 79 de diferents sectors productius.

El jurat ha valorat, per premiar Agromallorca, que sigui una de les empreses "més importants en el sector agrícola balear" i que "manté el caràcter familiar i la capacitat d'expansió, cuidant els processos d'elaboració". El president de la Cambra de Comerç de Mallorca, Eduardo Soriano, ha destacat "la bona salut dels premis, que han rebut enguany un rècord de candidatures, la qual cosa ve a confirmar que aquests premis estan molt presents en el calendari de les pime".

Així mateix, ha destacat la qualitat de les propostes procedents de "empreses sòlides amb projecció, que assumeixen reptes per generar riquesa, respectuoses amb l'entorn i que miren al futur amb el focus posat en la innovació com a element clau per ser més competitives". A més del premi Pime de l'Any, en l'acte d'aquest dimarts s'han concedit quatre accèssits en les categories d'Internacionalització, Innovació i Digitalització, Formació i Ocupació, i Empresa Sostenible. Aquests s'han atorgat, respectivament, a les empreses Contain Desing, Balantia Energy Solution, Balear d'Uniformes i Refineria Web.

stats