Temporal
Societat 31/08/2023

Activat l'avís taronja a Eivissa i el groc a Mallorca per risc de tempesta i pluja aquest dissabte

L'Aemet ha registrat aquest dijous a la matinada temperatura mínima de 10 graus a Escorca

ARA Balears
1 min
Dues persones passegen sota la pluja a Palma, Mallorca

PalmaL'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) a les Balears ha activat l'avís taronja a Eivissa i el groc a Mallorca per risc de tempesta i pluja aquest dissabte. A Eivissa s'ha activat l'avís taronja per un risc important de pluja i tempesta entre les 06.00 hores i les 23.59 hores, que podran deixar fins a 50 litres per metre quadrat acumulats en una hora. A Mallorca s'ha activat l'avís groc, en el mateix rang d'hores que a Eivissa, per un risc important de pluja i tempesta de fins a 20 i 30 litres per metre quadrat acumulats en una hora.

Així mateix, l'Aemet ha registrat aquest dijous a la matinada temperatura mínima de 10 graus a Escorca, 13 a Lluc i 15 a l'estació de Palma (Universitat). A la resta de Mallorca, la temperatura mínima ha arribat als 16 graus a Calvià, Sineu, Petra, Binissalem, Campos i Andratx; als 17 graus a Artà, sa Pobla, l'aeroport de Palma, Santa Maria, Muro i Manacor; i als 18 al Port de Pollença i Son Servera.

D'altra banda, s'ha arribat als 19 graus de temperatura mínima a Llucmajor, Pollença, Santanyí, Porreres, Campos, ses Salines, al Port de Sóller, el cap Blanc i la Colònia de Sant Pere. Per part seva, Banyalbufar i Portocolom han registrat 20 graus de mínima, i Cabrera, el port de Palma i Capdepera, 21, 22 i 23 graus, respectivament.

A Menorca, la temperatura mínima d'aquesta matinada ha quedat en 18 graus al Mercadal, 19 graus a Ciutadella i l'aeroport de Menorca, i 20 graus a la Mola.

A Eivissa, a Sant Joan s'han registrat 15 graus de mínima, mentre que a la resta de l'illa s'ha arribat als 17 graus a Vila i a l'aeroport, i fins als 19 graus a Formentera.

stats