Tribunals

Accepta set anys de presó per haver-li tallat el penis a la parella en un bar de Sant Andreu de la Barca

Les parts han arribat a un pacte de conformitat abans del judici que inclou una indemnització de 250.000 euros

Natàlia Fenollosa
2 min
Imatge de la façana del TSJC.

BarcelonaLa dona acusada de tallar el penis a la parella en un bar de Sant Andreu de la Barca ha confessat aquests fets durant la primera i única sessió del judici a l'Audiència de Barcelona. Les parts han arribat a un acord de conformitat abans de l'inici de la sessió i la dona ha acceptat una condemna de set anys de presó per un delicte de lesions agreujades i pagar una indemnització de 250.000 euros a la víctima per les seqüeles físiques i psicològiques. La dona feia dos anys que estava en presó preventiva, que se li descomptaran de la condemna definitiva de set anys.

Els fets es remunten el maig del 2021 en un restaurant de Sant Andreu de la Barca. Tots dos mantenien una relació sentimental des del 2017, quan la dona va entrar a treballar al bar propietat de l'home, i vivien junts des del 2019. L’home, però, estava casat i tenia fills al seu país d’origen, al subcontinent indi. Cap a les 22.30 hores del 21 de maig del 2021, l'home va dirigir-se al bar per ajudar-la a tancar, com solia fer, però ella va insistir en quedar-se i sopar a l'establiment.

En el judici, la dona ha acceptat que després de sopar va ser ella la que va insistir en mantenir relacions sexuals al restaurant. Al principi ell s'hi va negar, però, després que ella li proposés fer-li una fel·lació, l'home va acabar acceptant. Quan va tombar-se al sofà, ella li va tapar els ulls amb un drap i li va dir que no se'l podia treure perquè li feia vergonya. Després, li va practicar una fel·lació durant uns quatre minuts i, tot seguit, aprofitant que l'home no veia res, va agafar un ganivet de cuina i li va tallar el penis.

Seqüeles

L'home va començar a sagnar abundantment, i el primer que va fer va ser engegar les càmeres de seguretat, que havia apagat perquè no gravessin les relacions sexuals. Tot i que la dona ho va intentar impedir, l'home va aconseguir marxar del local i intentar arribar a l'hospital caminant. Finalment, a mig camí va acabar trucant a emergències. Per aquesta agressió, l'home va patir una amputació completa del penis. Les lesions van requerir 153 dies d'estabilització i tractament mèdic quirúrgic. A més, pateix diverses seqüeles, com impossibilitat de mantenir relacions sexuals. Ara està pendent de fer-se diverses operacions per implantar-se una pròtesi de penis. En un inici la dona va declarar que va agredir l'home perquè la volia violar, tot i que s'ha desmarcat d'aquest relat durant el judici.

Durant el judici la dona s'ha mostrat penedida, i en l'últim torn de paraula ha demanat als jutges que li "deixin fer una vida normal" perquè té un fill. Per aquest motiu ha demanat no tornar a la presó amb la promesa de respectar la llei i demanar perdó a la víctima.

stats