Tribunals
Societat 15/11/2023

Absolts l'excap de Policia Local de Calvià i altres agents de formar una trama corrupta

Estaven acusats de diversos delictes d'extorsió, amenaces i corrupció en una peça derivada de la macrocausa de corrupció policial de Palma

ARA Balears
1 min
Imatge de la seu del TSJIB.

PalmaL'Audiència de Palma ha absolt l'excap de Policia Local de Calvià, José Antonio Navarro; l'excap de policia a Marratxí, Antonio Ledesma; dos agents de policia local i dos empresaris de l'oci nocturn de Magaluf de formar una trama corrupta per perjudicar la competència. Estaven acusats de diversos delictes d'extorsió, amenaces i corrupció en una peça derivada de la macrocausa de corrupció policial de Palma, però han quedat absolts.

Segons recull Europa Press, el tribunal presidit pel jutge Jaime Tártalo ha dictat sentència absolutòria per a Navarro, que estava acusat d'omissió de perseguir delictes, amenaces, prevaricació, suborn passiu i negociacions prohibides a funcionaris. També s'absol Ledesma dels delictes de suborn passiu i negociacions prohibides a funcionaris. Els agents de policia local Antonio de Santos i Miguel Pallicer han estat absolts dels delictes d'amenaces i extorsió, mentre que els empresaris Juan Luna i Juan Ferriol han estat absolts de suborn passiu.

stats