Voluntaris d'ADEMA atenen la salut bucodental de 1.000 persones al Senegal

Es tracta d'un projecte solidari que du a terme l'escola universitària amb la col·laboració de l'ONG Amics de Buba

Voluntaris de l'escola universitària d'ADEMA al costat de l'ONG Amics de Buba atenen la salut bucodental de més de 1.000 pacients al Senegal durant el curs 2018/2019.

El projecte es va dur a terme en dues expedicions, en les quals es va realitzar control i sensibilització bucodental a més de 800 infants a diferents escoles de la zona i van col·locar un centenar de pròtesis dentals a la població senegalesa de Warang.

L'Escola Universitària ADEMA continuarà impulsant programes de voluntariat per atendre col·lectius d'ONG tant a l'illa com fora.

Participar en projectes socialment responsables és un dels nostres grans valors. L'aprenentatge col·laboratiu se centra en el plantejament d'activitats amb diferents ONG en les quals donam l'opció a l'alumnat de treballar en equip i interactuar per aconseguir un objectiu comú. I quina millor manera de fer-ho que retornant el somriure a persones en situació de vulnerabilitat", explica Gabriel González Molinero, soci fundador de l'Escola Universitària ADEMA i promotor de les expedicions amb diferents organitzacions.

L'Escola Universitària ha recordat que, segons l'Organització Mundial de la Salut (OMS), a l'Àfrica el percentatge d'odontòlegs per habitant és d'aproximadament un per cada 150.000 persones, enfront d'un per cada 2.000 a la majoria dels països desenvolupats.EDICIÓ PAPER 30/11/2019

Consultar aquesta edició en PDF