Vox presenta com a candidat al Consell de Mallorca un caçador sense programa

Pedro Bestard és el president de la Federació Balear de Caça i aquesta setmana s'ha donat de baixa del Partit Popular

El president de Vox a les Balears , Jorge Campos,  ha presentat aquest divendres el  candidat del partit  al Consell de Mallorca, l'actual president de la Federació Balear de Caça, Pedro  Bestard.  "No puc saber de tot, i per això crearé el millor equip que integri les millors persones", ha respost  Bestard  quan ha estat preguntat sobre quines altres mesures prendrà respecte de qüestions relacionades amb la gestió de les carreteres, la mobilitat i la hisenda.

El candidat, que s'ha donat de baixa del Partit Popular aquesta mateixa setmana, ha assegurat que la seva proposta se centra a " defensar el camp amb totes les meves forces". Com a president de la federació de caçadors, ha explicat que es va reunir amb tots els partits polítics, "menys el PSOE, que no ho ha volgut", ha dit. Després de valorar aquestes entrevistes, "he considerat que el meu lloc és a Vox".

Campos ha valorat molt positivament la seva incorporació, ja que el considera un "gran coneixedor del món rural" i una demostració "del nostre compromís per fer de Mallorca una illa oberta, amb una societat pacífica i que defensi la seva identitat, a més de sentir-se orgullosa de pertànyer a Espanya".

Vox , que té com un dels seus principals objectius l'eliminació de les comunitats autònomes, també defensa la supressió dels consells insulars de manera progressiva, però respectant les vies "legals i constitucionals", segons ha dit Campos. Les principals raons, tal com ha explicat el president del partit, és que arriben a "quintuplicar les funcions i decisions, fet que suposa una despesa molt gran". 

A més a més, Campos considera que el seu partit representa un electorat "transversal", ja que el passat nou de febrer va concentrar fins a  1.600 persones al seu míting a  l’Auditòrium de Palma.

Els votants benestants de Vox i el bloc reaccionari

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF