La UIB estén la suspensió de les activitats presencials a tots els àmbits acadèmics i laborals

El rector de la Universitat autoritza la modalitat de teletreball per a tot el personal

El rector de la UIB, Llorenç Huguet, ha emès aquest diumenge una resolució, atès el contingut del Reial decret pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19, en la qual aprova la suspensió de tota activitat presencial a tot el personal de la UIB, a excepció dels que siguin designats per al manteniment dels serveis públics essencials.

La resolució autoritza la modalitat de teletreball per a tot el personal de la Universitat, sempre que sigui possible, amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis que no siguin declarats essencials. Huguet ha informat que la resolució i les mesures acordades tindran efectes des d'aquest diumenge i mentre l'estat d'alarma ho requereixi.

En conseqüència, queden tancats tots els centres excepte Son Lledó i la Residència d'Estudiants. No obstant això, els edificis restaran oberts el 16 de març de 2020 fins a les 15 hores, per tal que el personal retiri el material necessari per desenvolupar la seva tasca no presencial i per organitzar els serveis essencials.

Els serveis declarats essencials són els serveis TIC (manteniment de CPD i serveis crítics); serveis de gestió econòmica; serveis per al manteniment necessari d'instal·lacions; seu electrònica; garantia d'atenció al públic per via telefònica i telemàtica i l'atenció al públic del Servei de Prevenció i Unitat Mèdica, en horari de 10 a 13 hores.

La UIB recomana que el personal de cada servei es posi d'acord per acudir de manera gradual als edificis i hi estigui el menor temps possible. A més, afegeix que s'ha de respectar en tot cas la distància de seguretat entre persones recomanada per les autoritats sanitàries.

El Govern balear tancarà dilluns la UIB, les escoles i els instituts a causa del coronavirus

EDICIÓ PAPER 30/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF