Josep de Luis: "Hi ha algú irresponsable, indigne de representar l'OCB"

El president de l'entitat considera que les discrepàncies sobre el pagament s'han d'arreglar internament 

El president de l' OCB , Josep de  Luis , ha presentat una factura d'un viatge amb la seva família per visitar la família del president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart –que és a la presó–, a càrrec de l'Obra Cultural Balear.

Segons De  Luis , alguna de les quatre persones de la junta directiva de l' OCB  que tenien la factura ho va denunciar al ' Diario  de Mallorca'. Es tracta, diu, d'"algú irresponsable, indigne de representar l'entitat", ja que considera que "les discrepàncies internes s'han de resoldre de manera interna".

De  Luis  explica que la factura no està pagada i que ell mateix abonarà l'import de gairebé 600 euros. Pel president de l' OCB  no existeix cap  conflicte, ja que  ho justifica el fet d'haver visitat el seu homònim a Catalunya. Diu que no era conscient que el fet  generaria malestar dins l' OCB  i que, en qualsevol cas, s'hauria d'haver parlat abans d'acudir als  mitjans . "Han fet molt de mal a la imatge de l'entitat", assegura. De  Luis  afirma que el conflicte no  tindrà  cap tipus de conseqüència.

EDICIÓ PAPER 17/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF