La piscina del Germans Escalas celebra la Gran Festa Aquàtica de Nadal

La jornada ha estat gratuïta i oberta a tots els ciutadans

La piscina del Poliesportiu Germans Escalas ha acollit aquest diumenge la primera jornada de les festes aquàtiques, que recull el programa d’activitats de Nadal de l’Institut Municipal de l’Esport (IME). Hi han participat més de 800 persones entre les 10.30 i les 13.30 hores.

Per quart any consecutiu, l’IME ha obert les portes del poliesportiu a la ciutadania i ha ofert tres hores d’activitats gratuïtes a les dues piscines. Des dels més petits fins als més grans han gaudit d’aquesta festa, completament gratuïta i oberta a tothom.

Diumenge 23 de desembre, el Palau Municipal d’Esports Son Moix acollirà la segona, i darrera, jornada de les Festes Aquàtiques. També serà un esdeveniment gratuït i oferirà activitats per a totes les edats de 10.30 a 13.30 h.

L’IME ha augmentat el dispositiu de socorristes, que ha disposat d'un total de 5 professionals, i ha reforçat l’organització amb 12 monitors i 1 coordinador a les activitats per garantir la seguretat dels participants. També s’ha augmentat el personal dels serveis de recepció i neteja.

EDICIÓ PAPER 17/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF