El GOB sol·licita per escrit al Consell de Mallorca la modificació de l'autopista Llucmajor-Campos

Els ecologistes, en representació de la Plataforma Antiautopista, demanen poder tenir accés a la modificació del projecte

El GOB, en representació de la Plataforma Antiautopista, demana poder tenir accés a la modificació del projecte de l'autopista Llucmajor-Campos a través d'un escrit dirigit al Consell de Mallorca. Segons expliquen en un comunicat, "si realment existeix, volem que sigui exposat públicament". 

Els ecologistes informen que "a l'empara de l'acció pública en matèria d'urbanisme, ordenació del territori, carreteres i l'acció popular en defensa del medi ambient, hem sol·licitat que se'ns consideri personats i part interessada en l'expedient administratiu de modificació del projecte i que se sotmeti a nou tràmit d'informació pública i ambiental".

Opinió respecte de la modificació

Segons va comunicar la Plataforma Antiautopista , l'anunci de reducció de l'autopista Llucmajor-Campos fet per la consellera insular de Territori,  Mercedes   Garrido, és "fals" i es basa en una manipulació de les dades presentades fins ara. A més, a sseguraven que, més enllà de les dades concretes, "tot aquest engany es basa en el fet d'amagar informació des del principi de la tramitació del projecte".

EDICIÓ PAPER 09/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF