Educació no suspèn les classes, però demana precaució màxima

Tot i això, recomana a les famílies que estiguin pendents de les alertes de l'Aemet

D'acord amb les recomanacions i avisos de la Direcció General d'Emergències i Interior (112) la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca ha informat els centres educatius de les Balears que no se suspendran les classes el dimarts 21 de gener. Així i tot, es recomana no programar activitats a l'exterior i seguir l'evolució de les alertes.

En el cas dels centres de les zones que aquest dilluns han experimentat pluges més intenses i alguns desbordaments de torrents, és a dir, de la serra de Tramuntana, Manacor, sa Pobla, Muro, Sant Llorenç, Artà i Capdepera a Mallorca, a més dels centres de Menorca, es recomana a les famílies estar pendents de les indicacions dels centres respectius, especialment per facilitar les entrades i sortides a l'escola. En general es demana precaució, sobretot en els desplaçaments.

En el cas que canviïn les condicions meteorològiques i sigui necessària la suspensió de l'activitat lectiva se n'informarà per les vies habituals els centres educatius. La Conselleria d'Educació ha volgut agrair "la col·laboració i implicació dels docents i famílies de les zones més afectades per la tempesta per afavorir la màxima normalitat lectiva per a l'alumnat".

EDICIÓ PAPER 21/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF