Detenen un home al Canal Salat de Ciutadella que duia heroïna a l'interior del seu cotxe

Davall la roda de substitució hi van trobar 25 grams d’aquest estupefaent

La Policia Nacional de Ciutadella ha detingut un home de 35 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i tres robatoris amb força a diferents locals del terme municipal. En una intervenció en el centre de salut del Canal Salat, agents de la Policia Nacional van observar l’actitud sospitosa de dues persones que eren ateses, conegudes pels seus nombrosos antecedents policials.

Les investigacions van confirmar que un d’ells era investigat per la seva relació amb el tràfic de substàncies estupefaents, així com diferents delictes contra la propietat. A partir d’aquí els agents van escorcollar el seu vehicle, estacionat a l’aparcament del Canal Salat, i davall la roda de substitució hi trobaren uns 25 grams d’heroïna. A més, en altres departaments del vehicle hi havia elements destinats al tràfic de drogues com anotacions comptables, balances de precisió i objectes de dubtosa procedència.   

En un segon registre del cotxe a les dependències judicials, i gràcies al suport dels guies canins de la Guàrdia Civil, es van localitzar vuit paperines d’heroïna, una segona balança de precisió i efectes destinats a fer robatoris. Precisament, aquesta troballa ajudà a aclarir un robatori amb força comès en un bar de copes de la urbanització de Cala en Blanes denunciat el passat mes de juny i dos robatoris més a un restaurant i a una empresa de lloguer de vehicles.

EDICIÓ PAPER 19/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF