El Consell de Mallorca demana als supermercats que comprin producte local

El conseller insular de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, ha contactat amb representants del sector

El Consell de Mallorca ha demanat als supermercats de l'illa que adquireixin productes locals, per l'estat d'alarma pel coronavirus. El conseller insular de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, s'ha posat en contacte amb els representants dels supermercats per animar-los a comprar productes fets a Mallorca. El Consell també ha reiterat el seu suport als mercats municipals, que continuen oferint productes de proximitat en aquests moments.

Així mateix, la institució insular vol promoure el consum de producte local a les grans superfícies, sigui verdura, fruita, carn, peix o productes artesanals, per tal de beneficiar les empreses mallorquines, els seus treballadors i el teixit empresarial illenc.

Alzamora ha convidat els directors comercials a reflexionar sobre la importància del sector productiu de Mallorca per "la configuració econòmica de la nostra illa i per assegurar-nos en un futur molt llunyà un abastiment mínim de productes elaborats a Mallorca". "Fent aquest esforç, valorareu el producte de Mallorca, la seva qualitat i la seva traçabilitat per garantir al consumidor un producte únic".

Els petits empresaris i botiguers illencs, a la corda fluixa pel coronavirus

EDICIÓ PAPER 01/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF