El Bisbat de Mallorca suspèn les misses pel coronavirus

Les esglésies estaran obertes, en la mesura de les seves possibilitats, perquè s'hi pugui resar de manera personal

El Bisbat de Mallorca ha decidit suspendre les misses a partir de dilluns que ve, davant l'augment de contagis pel coronavirus i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, segons ha informat l'agència Efe. Les esglésies estaran obertes, en la mesura de les seves possibilitats, perquè s'hi pugui resar de manera personal.

Després que divendres el bisbe, Sebastià Taltavull, ja suspengués les processons i actes públics religiosos de Setmana Santa i decretàs la dispensa d'anar a missa els diumenges i dies de festa, aquest dissabte el Bisbat ha fet públic un comunicat amb noves mesures per contribuir a protegir la salut pública.

A causa de la situació excepcional, des del dilluns 16 de març queden suspeses totes les celebracions públiques de l'eucaristia, incloses les dominicals i altres celebracions sagramentals amb la participació de fidels.

Les esglésies es mantindran obertes, en la mesura de les seves possibilitats, per facilitar la pregària personal i s'assegurarà l'atenció personal als qui ho necessitin.

El Bisbat de Mallorca suspèn les processons i pregons de la Setmana Santa

EDICIÓ PAPER 24/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF