L'Ajuntament de Palma diu que "va actuar de manera immediata" davant la denúncia per exhibicionisme

El pare va denunciar a l'IME el cas d'un adult que s'havia masturbat als vestuaris de Son Moix

L'Ajuntament de Palma ha assegurat aquest dimecres, segons l'agència Efe, que "s'ha pogut actuar de manera immediata" davant la denúncia per exhibicionisme als vestuaris amb menors de Son Moix gràcies a un sistema de control individualitzat dels accessos a les instal·lacions esportives municipals.

Davant la demanda de Ciutadans d'augmentar les mesures per evitar casos com aquest, en el qual s'acusa un adult de masturbar-se davant menors, Cort ha explicat que, quan el pare afectat va comunicar els fets a l'Institut Municipal d'Esports (IME), es va vetar l'accés a totes les dependències a la persona denunciada.

El Consistori destaca que l'endemà de rebre la informació, l'IME va posar a disposició de la Policia totes les dades de l'home i que s'ha implantat un sistema de control que identifica tots els usuaris.

Pel que fa als menors, els clubs que usen instal·lacions municipals tenen targetes personals per als tècnics adults responsables durant l'activitat dels usuaris menors. En els cursets propis de l'IME, els pares o tutors també disposen de targetes d'acompanyants. "Els menors mai no estan desprotegits i sempre estan acompanyats d'una altra persona adulta responsable identificada", apunta l'Ajuntament.

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF