Societat 13/04/2018

114 treballadors de l'IB-Salut fan les proves de nivell de català B1 i B2

La participació a les proves ha estat del 54,28% respecte del nombre de persones convocades

Ara Balears
1 min
Ja hi ha dates per les oposicions de l'Ib-Salut

PalmaUn total de 114 treballadors del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut) dels 210 que inicialment s'havien presentat han començat avui a fer les proves de nivell de llengua catalana B1 i B2 de la convocatòria extraordinària organitzada per l'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP).

Les proves s'han dut terme avui de manera simultània a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, ha informat la Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques.

La participació en les proves ha estat del 54,28% respecte del nombre de persones convocades (210). Finalment s'han examinat 70 persones a Mallorca, 22 a Menorca, 15 a Eivissa i 11 a Formentera. Un total de 87 persones s'han examinat del nivell B2 i 27, del nivell B1.

En aquesta convocatòria extraordinària de l'EBAP només hi podia participar el personal del Servei de Salut.

Les proves s'han fet de manera simultània i el bloc inicial es correspon amb l'examen escrit dels nivells B1 i B2. La superació d'aquesta primera prova permetrà als examinands presentar-se a la segona i definitiva per a l'obtenció del certificat: una prova oral que per als aspirants al nivell B1 serà el 3 de maig i el 4 de maig per als de B2.

Per superar les proves oficials dels nivells B1 i B2 i obtenir el certificat s'han de complir necessàriament dues condicions: obtenir com a mínim 50 punts en el total de la prova i aconseguir el mínim de puntuació exigida en tots els blocs de què consta la prova.

A més, cal superar per separat cada bloc, independentment que s'hagin aconseguit 50 punts o més en la qualificació global.

stats