Societat 27/06/2021

10 anys de la serra de Tramuntana com a Patrimoni de la Humanitat

Unes 600 persones han gaudit de la presentació del darrer disc d'LA, 'Evergreen Oak', a Lluc, una actuació emmarcada dins la celebració d'aquesta distinció

ARA Balears
1 min
Luis Alberto Segura, amb la seva banda, a Lluc.

PalmaEl Consell ha celebrat aquest dissabte el 10è aniversari de la serra de Tramuntana amb un concert del grup LA a Lluc. Unes 600 persones han pogut gaudir d'una presentació del darrer disc de la banda, Evergreen Oak, molt especial. L'espectacle és una de les activitats que s'han preparat pel desè aniversari de la distinció de la serra de Tramuntana com a Patrimoni de la Humanitat per part de la Unesco.

L'acte central d'aquesta celebració serà el 29 de juny. A més dels discursos dels representants de les institucions, hi haurà un concert de música clàssica a càrrec de la secció de corda de l'Orquestra Simfònica de les Balears. A l'esplanada de la Cartoixa de Valldemossa, interpretarà dues peces de dos compositors mallorquins: Quatre estacions a Mallorca, del compositor contemporani Joan Valent –que va escriure aquesta peça gràcies a un encàrrec del Consell–, i el tema La serra de Tramuntana, del campaneter Antoni Mairata.

Durant aquest esdeveniment, que es transmetrà per streaming, es podrà veure també l'espot del desè aniversari, el qual, a més, ha estat utilitzat com a imatge promocional turística a Fitur i que està traduït a quatre idiomes: anglès, alemany, francès i espanyol.

stats