Publicitat
Publicitat

Xavier Gabriel: "Hem venut una mica més de loteria que l'any passat"

Xavier Gabriel, propietari de l'administració de loteria La Bruixa d'Or de Sort, és la cara més coneguda de la grossa estatal a Catalunya.

Com han anat la vendes per al sorteig d'avui a La Bruixa d'Or?

Ens hem mantingut, sembla que tancarem una mica per sobre de l'any passat, però molt poc. Considerem que és un gran èxit, tenint en compte la crisi. Totes les accions que hem fet han servit per aconseguir clients nous, que han contrarestat la davallada normal i lògica dels clients habituals.

¿S'ha notat l'aparició de la Grossa de Cap d'Any de la Generalitat?

Potser algunes empreses que tenien la pressió d'haver de vendre la loteria catalana han hagut de rebaixar una mica. Però en realitat la loteria catalana no pot competir, perquè per tenir èxit necessites un mínim de clients. De beneficis, la Generalitat en tindrà menys que La Bruixa d'Or, i per mi això és ridícul.

És molt crític amb la Generalitat. També amb la loteria estatal?

Estic orgullós de ser català, però quan les coses no es fan bé, com per exemple fent més loteries de les necessàries, no hi ha més remei que dir-ho. Tampoc estic content amb el nou impost de l'Estat i amb la manera de fer les coses de la loteria estatal. Espanya tampoc ho fa bé.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 24/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF