Publicitat
Publicitat

Els usuaris d'iOs ja poden enviar missatges directes amb foto

Twitter va llançar ahir una nova actualització per a iOS -el sistema operatiu d'Apple- que fa possible per primer cop l'opció d'enviar fotografies a través dels missatges directes que es poden enviar de manera privada els usuaris. Aquesta versió, que ja és la 6.0 de l'aplicació de Twitter per a dispositius iOS, també inclou un redisseny de la interfície d'usuari. Amb la nova aparença de l'aplicació, la barra d'accés inferior ara permet navegar d'una manera més simplificada entre els apartats del timeline , les interaccions i l'opció Descobrir.

Entre les noves funcions del renovat Twitter hi ha la que permet filtrar tuits de resposta, retuits i favorits dels seguidors. De fet, aquesta actualització és bastant similar a la que va fer Facebook recentment, que permet deixar de llegir les publicacions de les persones seleccionades sense haver de deixar de ser-ne amics en la xarxa social.

A partir d'ara l'aplicació mòbil de Twitter per a dispositius d'Apple també permetrà accedir a tuits de persones a les quals se segueix i estan prop de l'usuari. No obstant, el més destacable d'aquesta actualització de Twitter per a iOS és l'esmentada funció de compartir imatges a través de missatges directes, cosa que potencia més aquesta opció d'interactuar de manera privada a la xarxa social. D'aquesta manera, Twitter fa un pas més cap a les característiques que ofereixen serveis de missatgeria instantània tan populars com WhatsApp, Line i Snapchat. Aquesta nova versió de Twitter ja està disponible a l'App Store de manera gratuïta.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF